Ώρες Λειτουργίας

Δευ-Παρ 09:00-17:00

info@grandcover.gr

(+30) 210 34 55 090

Πειραιώς 205

177 78, Ταύρος

  • :
  • :
Το BLOG μας
Νέα χρήσιμα και ενδιαφέροντα, από το σύμπαν της ασφάλισης και όχι μόνο!
  • Blog
  • Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου!

Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου!

Πρόκειται για μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εγγραφή Νέων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην Ελλάδα.

Σκοπός του Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου! είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, οι οποίοι αποτελούν ελπίδα ζωής για όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση.

Τι σημαίνει Δωρεά Μυελού των Οστών;

Ο Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών χαρίζει ζωή στους συνανθρώπους του που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις. Η Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα ζωής σε χιλιάδες ασθενείς – ιδιαίτερα παιδιά – που νοσούν από καρκίνο του αίματος και άλλα αιματολογικά νοσήματα και η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας. Ο μυελός των οστών είναι το «εργοστάσιο» παραγωγής του αίματος και του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού και η μεταμόσχευσή του σημαίνει αντικατάσταση του «άρρωστου» ανοσοποιητικού συστήματος με ένα υγιές με μια διαδικασία που μοιάζει πολύ με εκείνη της αιμοδοσίας. Δωρίζοντας το δικό μας υγιές αίμα προσφέρουμε στον ασθενή μία νέα ζωή. Εάν είσαι μεταξύ 18-40 χρονών και σε καλή κατάσταση υγείας μπορείς να γίνεις και εσύ Εθελοντής με πολύ απλό τρόπο. Με μια μπατονέτα! ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Οι Έλληνες Εθελοντές σε αριθμούς σήμερα

Οι Έλληνες Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών δεν ξεπερνούν τους 45.000. Εάν αποκτήσουμε 200.000 Έλληνες Εθελοντές Δότες τότε η πιθανότητα εύρεσης δότη για κάθε Έλληνα ασθενή θα αυξηθεί σε 80%. Η εθνική δεξαμενή των Ελλήνων Εθελοντών πρέπει να γεμίσει!

200000 >4000 45000
Έλληνες Εθελοντές απαιτούνται για να αυξηθεί σε 80% η πιθανότητα εύρεσης Δότη για κάθε Έλληνα ασθενή Έλληνες Εθελοντές εγγεγραμένοι σε λιγότερο από δύο χρόνια! Εγγεγραμένοι Έλληνες Εθελοντές συνολικά!

Που και πως γίνομαι Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών;

  1. Σε δράση μας! Έλα σε σε μια δράση μας ή σε δράση κάποιου Επίσημου Κέντρου για την Εγγραφή Εθελοντών Δοτών. Επιπλέον μπορείς και εσύ να διοργανώσεις μια εκδήλωση.
  2. Εξ αποστάσεως! Μόνος σου ή με την παρέα σου, αφού σου στείλουμε χωρίς καμμιά χρέωση το κατάλληλο υλικό και τις οδηγίες για να ακολουθήσεις τη διαδικασία.
  3. Με επίσκεψη! Έλα στα γραφεία μας ή πήγαινε στο πλησιέστερο επίσημο Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών και σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλες τις περιπτώσεις η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπατονέτα και η διάθεσή σου να προσφέρεις. ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Μάθε για τις δράσεις μας ή οργάνωσε μια δικιά σου!

Διοργανώνουμε τακτικά δράσεις για την ενημέρωση και την εγγραφή εθελοντών δοτών. Εκεί θα σε ενημερώσουμε αναλυτικά για τη διαδικασία. Μπορείς και εσύ να οργανώσεις μια δικιά σου. Αν έχεις κάποια ιδέα για μια εκδήλωση που θα μπορούσε να προσελκύσει μεγάλο αριθμό εθελοντών δοτών, τότε επικοινώνησε μαζί μας εδώ και εμείς θα σε βοηθήσουμε! Μπορούμε και πρέπει να γίνουμε περισσότεροι… ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Πηγή: bemyhero.gr

© 2023 Grand Cover Πράκτορες Ασφαλειών

+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε
+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε

logo agent 171x99

Μια νέα ιδέα στην ασφάλιση...

Τ: 210 34 55 090 E: info@grandcover.gr
Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος
ΑΦΜ: 801016808 Αρ. ΓΕΜΗ: 147021303000