Ώρες Λειτουργίας

Δευ-Παρ 09:00-17:00

info@grandcover.gr

(+30) 210 34 55 090

Πειραιώς 205

177 78, Ταύρος

  • :
  • :
Ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από το Blog μας
Ασφαλιστικές εταιρίες

Έξω απ' το κουτί!

Όπως ο καταναλωτής ψάχνει το διαφορετικό στην επιλογή ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, έτσι κι εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βρούμε προτάσεις που θα ικανοποιούν αυτή την ανάγκη. Και τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό μπορείς να το πετύχεις αν κατορθώνεις να σκέφτεσαι... "έξω απ' το κουτί"

Ασφαλιστικές εταιρίες

Ψηφιακή Βιβλιοθήκη

Η ενότητα αυτή αποτελεί την "καρδιά" της Βιβλιοθήκης Εγγράφων της Εργαλειοθήκης μας, μια που εδώ συγκεντρώνουμε και διαθέτουμε ενημερωτικό και χρηστικό υλικό που διαθέτουν οι  συνεργαζόμενες -με την Grand Cover- εταιρίες όπως όρους συμβολαίων, οδηγούς ασφάλισης, περιγραφές υπηρεσιών κλπ.

Χρηστικά και συμβουλές

Χρηστικά & Συμβουλές

Μια ψηφιακή συλλογή από χρήσιμα εργαλεία που βοηθούν στην παραγωγικότητα καθώς και συμβουλές και tips που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σας στο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας μιας ασφαλιστικής επιχείρησης. Και βέβαια να επισημάνουμε ότι με χαρά θα δεχτούμε και τις δικές προτάσεις.

Blog - Ιστολόγιο

Το Blog μας

Στην Grand Cover πιστεύουμε ότι η πληροφόρηση μπορεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο ανάπτυξης μιας (ασφαλιστικής) επιχείρησης. Σε αυτό το πλαίσιο προσπαθούμε να μοιραστούμε με τους συνεργάτες μας οτιδήποτε κρίνουμε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια.

Πίνακας Ενημέρωσης

Εδώ είστε πάντα ενημερωμένοι!
Εγγραφείτε στη λίστα παραληπτών του  newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι χρήσιμες πληροφορίες από τον ασφαλιστικό και όχι μόνο χώρο 

Οι τελευταίες προσθήκες στη Βιβλιοθήκη μας

IPID All Star ΕΙΧ Moto
Ημερομηνία: 12-01-2024
IPID All Star ΦΙΧ
Ημερομηνία: 12-01-2024
IPID HD ΦΙΧ
Ημερομηνία: 12-01-2024
Σχετικά με τις ΑΔΕΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το υλικό που μπορείτε να αντλήσετε από την Εργαλειοθήκη  (είτε αφορά σε ελεύθερο περιεχόμενο είτε αυτό που βρίσκεται σε περιβάλλον περιορισμένης πρόσβασης) θεωρούμε ότι πρέπει να υπόκειται σε έλεγχο Αδειών Χρήσης.
Στην περίπτωση εντύπων και εργαλείων που διανέμονται από την Grand Cover η Άδεια Χρήσης είναι καθαρά πληροφοριακή και παρέχεται αυτόματα από την εταιρία μας αμέσως μετά την ανάρτηση στο portal του σχετικού περιεχομένου.
Στην περίπτωση περιεχομένου όπως όροι ασφάλισης, περιγραφές προγραμμάτων, πληροφοριακό ή διαφημιστικό υλικό, λογισμικό κλπ. που διαθέτουν τρίτοι πάροχοι όπως ασφαλιστικές εταιρίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών, εταιρίες παροχής υπηρεσιών λογισμικού κλπ. υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες είναι υποχρεωτικό από το χρήστη να αποδεχτεί τη σχετική Άδεια Χρήσης (π.χ. στην περίπτωση που το περιεχόμενο βρίσκεται σε απομακρυσμένη τοποθεσία -site, cloud κλπ.- της ασφαλιστικής εταιρίας) η οποία περιγράφει το καθεστώς υπό το οποίο προχωρά στη λήψη του σχετικού περιεχομένου.
H IP σας 3.230.143.213  Λειτουργικό    Browser 

© 2023 Grand Cover Πράκτορες Ασφαλειών

+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε
+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε

logo agent 171x99

Μια νέα ιδέα στην ασφάλιση...

Τ: 210 34 55 090 E: info@grandcover.gr
Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος
ΑΦΜ: 801016808 Αρ. ΓΕΜΗ: 147021303000