Ώρες Λειτουργίας

Δευ-Παρ 09:00-17:00

info@grandcover.gr

(+30) 210 34 55 090

Πειραιώς 205

177 78, Ταύρος

  • :
  • :
Χρηστικά & Συμβουλές
Γενικό Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ελέγξτε αν ο ασφαλιστικός σας συνεργάτης είναι πιστοποιημένος

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό Γενικό Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) όπου βρίσκονται καταχωρημένοι όλοι οι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της χώρας και ελέγξετε αν ο ασφαλιστικός σας συνεργάτης είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας του κλάδου.

Γενικό Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Λήψη αρχείων παραγωγής (Bluebyte: εισαγωγή βάσης δεδομένων)

Για συνεργάτες μας οι οποίοι διαθέτουν το Insurance Works της Bluebyte Software η Grand Cover μπορεί να παρέχει απευθείας πρόσβαση σε data server μας μέσω ασφαλούς θύρας (με παραμετροποίηση την οποία θα ζητήσει ο συνεργάτης από την Bluebyte να υλοποιήσει σε συνεργασία με εμάς για λογαριασμό του) όπου με αυτό τον τρόπο και μέσω του σχετικού W/S της Bluebyte, ο συνεργάτης μας μπορεί να αντλήσει στοιχεία παραγωγής και προτάσεις ανανεώσεων σε 24ωρη βάση (γέφυρες παραγωγής).

Εμείς από την πλευρά μας και μετά από γραπτό αίτημα του συνεργάτη, δημιουργούμε τα αρχικώς απαραίτητα στην βάση δεδομένων μας, μεταξύ αυτών και τα αντίστοιχα στοιχεία πρόσβασης (credentials).

Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε τα παραμετρικά αρχεία που περιέχουν την κωδικοποίηση των στοιχείων γέφυρας (κατηγορίες, καλύψεις, κλάδοι κλπ.) σε μορφή Excel

Γενικό Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Ηλεκτρονικά αρχεία για μεταφορά παραγωγής

Εδώ ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής - συνεργάτης μας (ή ο σύμβουλος μηχανογράφησής του) μπορεί να βρει οδηγίες για την περίπτωση που επιθυμεί να γίνει μαζική εισαγωγή της παραγωγής του στο μηχανογραφικό σύστημα της εταιρίας μας. Περιέχονται:

  • Οδηγός γραμμογράφησης (pdf) με τα στοιχεία που απαιτούνται για την ορθή μεταφορά παραγωγής και
  • Δείγμα αρχείου σύμφωνο με τις παραπάνω οδηγίες.

© 2023 Grand Cover Πράκτορες Ασφαλειών

+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε
+πατήστε ENTER για να προχωρήσετε

logo agent 171x99

Μια νέα ιδέα στην ασφάλιση...

Τ: 210 34 55 090 E: info@grandcover.gr
Πειραιώς 205, 177 78 Ταύρος
ΑΦΜ: 801016808 Αρ. ΓΕΜΗ: 147021303000